Första Datum Idéer … Hur … för första timers

Chris letade efter första datum idéer när han snubblat på min sida och blev beroende. Han var 18, viral och i gymnasiet då.

Han var på väg att göra det första draget och letade var som helst för “hur man ger den fina tjejen en uppslukande söt första date erfarenhet, han ville att hon skulle hålla fast vid alla sätt.

Han hade varit inblandad i några klassföreläsningar med en viss tjej, som det framgår. Han växte bara upp och försökte blanda sig med sina kamrater, försökte bli jämn och att blanda sig med samhället som lämnar en tjej för varje kille, han försökte så svårt att krydda sin attityd.
Han ville ha sin egen flickvän och han ville ta ut henne för första gången. Han slog nästan internet iväg och letade efter första date-idéer och slutligen bad han mig om råd.

Nedan är hans mail, “unedited.”

“Hej Dave, jag har följt din sida i veckor nu, det har verkligen varit till hjälp, särskilt för oss som växer. Jag är arton år gammal och jag behöver verkligen din rådgivning.
Det var den här heta bruden som utvecklade en sak för mig. Hon var i mitt hus förra veckan lördag, men min mamma skulle inte lämna oss ensamma – låt oss inte prata om det.

Frågan är att hon inte är den första som utvecklar sådana känslor för mig men det verkar som att jag alltid hittar ett sätt att förstöra saker.
Jag tycker att jag verkligen gillar henne och skulle uppskatta någon hjälp eller råd en om hur man ska ge henne ett minnesvärt första datum “vi skulle hänga ihop för första gången imorgon, tack coach.
Chris, NY

Han letade specifikt efter första date idéer; han ville imponera på henne, ge henne en gång i livet en oförglömlig första date-upplevelse.
Jag trodde att det var enkelt och skulle ha sjungit mitt vanliga hymne, bli säker, få rätt inställning, lära dig rätt användning av komplimanger

Men det fanns mer.

Han försökte imponera på henne, vilket definitivt inte är ett bra första drag.
Jag gav honom mer första datum idéer. Jag sa en gång att killar ofta brukar klä sig ganska tunga med kedjor och armband, hoppas att det skulle lägga på eller imponera på henne mer eller få dem att se hårdare ut, men det gör det inte. Okej, de kunde öppna dörren, men de kommer inte att gå igenom dig.

Så det bästa är det enklaste

Förtroende ger dig fler tjejer än armband och diamant armbandsur.
Han behöver inte spendera alla sina besparingar på den nya tjejen för att bara imponera på henne. Gör det enkelt, två flaskor koks skulle göra. Enkelhet skildrar förtroendet.
Att göra enkla och fasta beslut visar att du vet vad du gör – vilket är ett viktigt verktyg för att hålla en tjej.
Eventuella anständiga matställen, restaurang, café, även biografer och ditt vardagsrum skulle göra. Spendera inte allt du har på ett trevligt hotell för att bara imponera på henne, det är ett svagt första steg.

Och till sist

Tänk inte på att bli fysisk än, det kan finnas några kyssar, förutom att du är ute med vildtypen. Ta det lugnt; allt kryper tillbaka till oss. Hon skulle inte säga – “snälla Chris ta mig”, hon skulle vilja behålla sin värdighet.
Att plåga en ny tjej för sex på den första dagen skulle lätt stänga av henne och ge henne intrycket att du är sjuk erfaren och jag vet att du inte vill bli kallad omogad. Har jag sagt till dig hur vackra tjejer undviker desperata killar? Väl desperation stänger av fler tjejer än ser ut.

  1. Se sidor om tips för första datum
  2. Slå av kvinnor … mer djupa kvinnliga hemligheter
  3. Se tjejerna av metallens hemligheter
  4. Om tjejspel, ett måste för första timers
  5. Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
  6. Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
    Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching