Hur jag gjorde henne smutsig och billig Hej Viktigt meddelande Om du älskar

Dave Anans Dating-tips-for-realmen.com och vill hålla kontakten, är det ännu mer fascinerande nyheter. Vi förbättrar vetenskapen bakom vår veckovisa över- inspirerande nyhetsbrev och du måste flytta med oss. Det tar bara 45 sekunder att prenumerera på vår nya nyhetslista och de första femtio personerna får de nyskapade Chicks Made Easy (12 Sidor) gratis.

Klicka här nedan. Slutligen, The Long Awaited Chicks Made Easy är ute, det är ansedd som de bästa riktiga männa dating eBook på jorden. – Både av besökare och vänner. Du behöver förstärka ditt datingspel om du inte redan har gjort det! Och det här är inte bara jag, alla är påpekade AT – Chicks Made EasyClick nedan för att ta reda på mer Hur flickan föll för mig Jag har haft chansen att date riktigt mycket vackra tjejer och jag vill bara berätta för dig hur jag gjorde en vacker tjej runt för att älska mig som att hon inte ens skulle älska sig eller ska jag säga – vill ha mig. Har du någonsin undrat hur du får en tjej att bli kär i dig? Den här enkla strategin fungerade för mig och skulle fungera för dig också om du tillämpar dem klokt. Har du blivit frustrerad förut av en vacker tjej?

Jag menar när du bara vill få henne att lockas och hon verkar bara pulsa bort?

Vissa tjejer kan vara enkla medan andra kan vara ganska väldigt svåra att få men om du följer mina steg och strategi kommer du sannolikt att hitta framgång hela tiden. Jag gick ner på gatan när jag träffade henne – Den vackra tjejen som blev galen i älska med mig – nu är gatorna det enklaste och enklaste stället att träffa tjejer, om du verkligen tittar runt hittar du massor av vackra tjejer runt dig. Några killar fortsätter att gå efter tjejerna som de faktiskt inte kan få när de lämnar de många i sin omedelbara miljö. Även om det är lite besvärligt en tid för någon i din omedelbara miljö är det säkert du bästa alternativet.

Flertalet av tjejerna Jag har daterat är en eller annan tjej som jag träffade på kontoret eller en skolkamrat och då träffade jag en fest eller en händelse. Jag har inte riktigt daterat någon jag träffade på internet eller en datingsida. Så sa jag “Hej” och hon vände sig och hälsade. Hon var inte den vackraste av alla tjejerna jag har daterat men hon blev riktigt sexig. Jag svarade inte direkt på hennes hälsning, jag var tvungen att se lugnt ut – som om jag inte var desperat, som jag egentligen inte bryr sig om hennes utseende. De flesta killar gör de flesta misstag i första etappen.

De tenderar att appease henne direkt genom att kasta av komplimanger med vilda leenden och ge henne intrycket att de är väldigt exalterade, vilket är mycket fel för mina kunskaper.

“Hur mår du,” sa jag äntligen Jag vet att jag träffade dig under andra världskriget medan du kämpade bredvid Adolf Hitler (det här kan bara komma från en självsäker kille).

Denna typ av uttalande skulle hjälpa dig att avsluta introduktionsdelen och börja med en mer intressant konversation – hon skulle inte troligen svara på det, hon skulle tänka … Du lät bara annorlunda än de andra killarna som de borde henne alla dagar med samtal hur vacker hon ser ut och hur de verkligen vill att hon ska ge en chans, precis som en fan.

Nu undrade hon om jag kände henne förut för att jag pratade som jag kände henne innan jag inte freaked ut eller inslagna i ängsel, som ofta är uppbyggd av osäkerheten i vårt undermedvetna att vi kanske kan förlora en annan tjej eller säga fel sak eller göra fel rörelse. Jag var tvungen att prata med självförtroende som att jag har mycket att erbjuda henne.

Har jag sagt dig för det förtroendet, ensam får du fler tjejer än ser ut, ja det gör det egentligen.

Så jag frågade om hennes namn och hon sa Jane då resten hände. Fram till två veckor senare besökte hon mig hemma överraskande – Jag väntade inte henne när hon visade sig, gissa vad jag gjorde; ta henne med två händer och säg “jag är så glad att se dig?” Inget sätt. Vad skulle du ha gjort om du var i min position? Hon tog sig till mig men det är fortfarande möjligt att förlora henne på det här steget, jag kunde stänga av henne om jag rusar för att fånga henne med två händer.

Jag var tvungen att vänta för att bryta hennes passion till en viss höjd där det skulle bokstavligen explodera på mig. Den natten hade vi lite roligt. Men kom att tänka på det, varför trodde hon att hon visade sig vid dörren oanmäld? Hur stod jag i hennes sinne för att förlora sin viljestyrka och självkontroll? Jag följde de enkla tekniker jag har undervisat under en lång stund. Var mannen, lär självkontroll, ring inte och skicka miljoner textmeddelanden i en dag inte svara varje gång hon ringer, spela lite lite svårt att få, det skulle inte skada. Ta reda på mer om hur du kan få flickor avundsjuk och få dem att kämpa för att hålla dig eller bara lära sig att locka tjejer. något bättre är framåt … Dave Anan