Hur bryter jag upp med min tjej utan att skada hennes känslor?

Hur bryter jag upp med min tjej utan att skada hennes känslor? Av Mike (Irland) Det här handlar om hur man bryter upp med en tjej utan att skada hennes känslor …, tycker du att det är möjligt att dike en tjej utan att skada henne känslor?

OK Detta är det, För närvarande är jag dating denna roliga, skarpa tjej. Och det handlar inte om henne. Jag bröt upp med min ex-flickvän som en månad tillbaka eftersom jag inte kan klara av hennes klumpiga inställning.

(Det var olämpligt och plötsligt men det är det enda alternativet jag hade) Jag är 20 och hon är 20 också, vi började och det gick bra tills hon blev desperat behövlig, vi hade aldrig sex men vi lekte ofta runt efter vilket jag behövde mitt utrymme men hon var alltid ringer, alltid texting typ och verkligen; Jag var inte lika attraktiv för henne som jag behövde vara. Och jag var inte också fram och tillbaka hennes snälla gester. Att växa blev oundviklig när hon började komma till mitt hus varje sekund och frågade om mig och lekte med mina systrar. Det var jag ex. Snabbspolning till den nya tjejen. igår kväll fick jag ett mail från henne där hon berättade att hon verkligen vill att vi ska vara tillsammans och också berättade för mig att jag kan få sex från henne om jag bara frågar.

Jag kan inte klara av denna typ av åtaganden .

De här posterna slog mig helt av, jag vet inte om det är ganska dåligt, jag får lämna flickor när de blir för desperata, är det bara så med alla andra tjejer? Jag kommer definitivt att övergå sitt erbjudande men jag vet inte hur man gör det på ett ganska milt sätt utan att skada henne ganska dåligt. tack för helpDownload Kraftfulla Free Dating eBooks HereHey! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svarSkriva på den högt applåderade relationen coaching med Dave Anan – Förstärkt Relationship CoachingTestimonialJeg bekänner mest att dina artiklar har förvandlat mitt liv oerhört, inte bara när det gäller kvinnor utan att ha en självsäker, positiv & amp; tillfredsställande liv i allmänhet. – Från IKNever tenderar att undvika att bryta upp eller försöka upprätthålla ett förhållande med mer pengar, gåvor eller service. Många av vad som lärs om att jaga kvinnor ska bli utprövad tills perfektion uppnås. Åk The CoachDating Tips för TeensGet Girls JealousBuild självförtroendeSvar ditt förhållande