Hur man lockar kvinnor … snabbt

Frågor om hur man lockar kvinnor är ett av de äldsta datafrågor som ännu inte är upplösta.
Hela den här sidan handlar om att locka kvinnor och bygga rapport på några minuter. ta din tid jag har skrivit en hel del bara för dig
Detta är ett av de viktigaste ämnena som jag nästan inte hittade ett sätt att skriva.

Jag förstår attraktion

Jag vet hur man får en het kycklingar som lockas till mig
Jag vet hur man brygger den Förstora den, och slutligen kläcka den, Men jag tycker det är svårt att uttrycka det skriftligen, delvis för att attraktionen är så komplex och nästan händer som magi, i en delad sekund.
Jag vet hur man får magi att hända, jag vet att det skapar överdriven hunger för dig i en kvinna. Att skapa attraktion innebär att få en kvinna att vilja ha dig, att vilja ha dig utom sin egen kontroll.
Till den punkt där allt hon någonsin skulle tänka på skulle vara vad man ska göra för att få ditt godkännande, för att få dig att acceptera henne, för att få dig intresserad av hennes spel.

Det går till ett stadium där hon kan erbjuda något för att hålla dig själv.
Vi killarna … vi vill alltid ha det i nuet, vi är redo när som helst någon dag att slå den men den genomsnittliga kvinnan vill se innan de piper

De vill gå långsamt, de vill lita på dig först innan de släpper in dig.

Vi kan verkligen komma tillbaka till ämnet, hur man lockar kvinnor. Attraktion kan byggas från grunden till bryggnivån och till explosionsnivån. Att lära sig att locka kvinnor är extremt nödvändigt i vägen till relationen glädjeresa! Attraktion har nästan ingenting med pengar eller berömmelse.
Det har väldigt lite att göra med stjärnvärlden, det händer bara, det exploderar bara och börjar växa, det kan växa, retardera, du gör själv mätarens vridning.

Det enda sättet jag ska förklara hur man lockar kvinnor är att lägga ner ett exempel på mitt möte med kvinnor.
Jag träffade den här chicken på en lördagskväll, hon var varm och jag kunde inte motstå, så jag gick upp till henne på gatan. Hur hon hälsade gav ut det att hon letade efter en het kille, vi pratade för ett tag och jag sa till henne att jag skulle gå en annan riktning, då sa jag “se dig senare”

Jag gick bort och vände mig om igen som om jag glömde en sak, (hoppas att du redan känner till denna plockningsteknik) presenterade sedan min telefon och sa ditt nummer, hon skrev det utan att ha hunnit och frågade om jag skulle ringa och jag sa: “Först ska jag ringa mina 5 andra flickvänner och om jag inte är utmattad så kommer jag att ringa.” hon skrattade! det är kockigt roligt

Letar du efter hur man lockar kvinnor? det är ett sätt.

Det gjorde verkligen mig annorlunda. Först trodde jag att uttalanden som skulle få henne att springa från mig, nu vet jag bättre.
Jag antar att du redan vet att tjejer jagar killar som förstår hur man lockar kvinnor, killar som är knappa, förmodligen en kille med flera andra tjejer, de vill alltid ha en arena för tävling. De behöver bara dig att berätta för dem att du kommer att singla dem och Voila !.

De följer inte den ensamma “jag är ensam”, som inte vet något om hur man lockar kvinnor. De tror uppenbarligen att det inte finns någon bättre tråkig kille än sådan.
Tillbaka till berättelsen … Att döma kvinnor … Hon gick bort, då ringde jag aldrig i två dagar. Jag gav henne gåvan att sakna den nya killen. hon visste att jag var ny och fräsch, ej testad, fortfarande ett mysterium, på det här laget kunde jag förstöra eller lyckas. hon undrade vad som skulle hindra mig från att ringa, förmodligen verksamhet (hon kunde tänka)

Jag ringde slutligen två dagar senare och hon klagade över hur jag nästan glömde henne, “jag gjorde aldrig”, jag retorterade, “fick bara andra saker att ta hand om”

Med meningen ovan börjar du låta annorlunda än den andra killen, som inte skulle göra något annat än att skicka miljontals kärleksmeddelanden och göra tusentals samtal.

Den här fina chick bodde i mitt grannskap, hon var varm, jag behövde verkligen henne då. Men det tillåter mig inte att freak out i hennes närvaro. Vi bodde i samma gata och jag skulle brygga hennes passion till tarmen, till den punkten skulle hon inte veta vad som slog henne.

Jag ringde henne ut en kväll för en promenad och hon sprang snabbt ut; Jag gjorde inbjudan så som det såg ut som hennes sista möjlighet att vara med mig. Okej, när jag ringde hon faktiskt hade sin middag, men hon var tvungen att dike middag för att bara imponera på mig (den nya killen).
Så dumpade hon maten och sprang ut efter mig.

Frågan är, vad sa jag till henne? “kom ut och träffa mig utanför och snälla dumpa maten innan du kommer”, undrar om jag sa det, ja det gjorde jag på ett sätt. Jag sa, “hej Sandy, jag har en promenad över gatan kom och gå med mig”

“Snälla skulle du ge mig fem minuter” sa hon, jag sa att jag kommer att passera ditt hus om två minuter, om du inte kan göra det, inga problem, kommer jag fortfarande träffa några vänner på vägen.
Kände du märke till strategin som jag bad om här? Jag bad aldrig, “snälla, Sandy, kan du komma och promenera med mig eller jag skulle vara eländig hela kvällen.” Nej, jag måste få den här tjejen att jaga mig; Först måste jag vara starkare och hårdare änhenne.

Det här är vad jag sa, “Sandy, kom och gå med mig på en promenad och gör det snabbt för att en annan tjej kan ta mig på vägen om du inte gör det, jag är dyr och det här kan nog vara din sista chans.”
Det är allt jag sa på ett kodat språk, och hon lämnade sin mat och sprang ut efter mig. Nu behövde hon lära känna mig mer, det här är det första steget att locka kvinnor, du kan fortfarande växa till den punkt som hon inte skulle veta när nästa följer,

Varje kille vill bli fysisk med en dam, vårt stora problem är att ha tålamod, för att lära sig att locka kvinnor.
OK. Jag gick ut med den här tjejen. Vi promenerade till en punkt gatan blev mycket mörk, var runt 8 pm. Det var verkligen ett utrymme skapat av två motsatta bilar som var riktigt mörka. Hur hon klämde fast mot mig, blev jag frestad att dra henne till den positionen och få en snabb grepp och kyss.
Jag blev frestad, men jag visste vad jag ville ha, jag vet hur man lockar kvinnor. Jag går inte för gatan romantik, jag vill ha allt. Om jag rusar, kommer jag att förlora det,

Jag vet fördelarna med att avstå från början!

Jag fick chansen att dra henne i det hörnet och göra vad som helst men jag ville ge henne intrycket att hon kunde vara så nära och jag skulle inte vilja ha henne ännu
Jag måste få den mognad, jag måste göra jobbet hårt för att få mig att röra vid henne, jag har aldrig rört henne, mina händer var i mina fickor och hon grep på den.
Kille, i slutet av dagen begär kvinnan en Real Man, men de måste se till att du är REAL. Förmodligen den starkaste runt. Varje tjej söker efter den perfekta pojkvännen.
Det finns knappast någon vacker, vacker dam utan en kille runt henne. Du behöver bara sätta upp ditt spel och gå till det bästa ..

Jag tog henne hem hemma och bad henne ringa mig på söndag “vi skulle förmodligen se tiden tillåter”, avslutade jag. Och det var när allt började. Den här historien om starka män och damerna ser ofta långt bort och tillverkas men om och när du tar hand om ditt inre spel lär du dig att locka kvinnor,
när du kan stå hög som mannen du borde vara, skulle du bli förvånad över deras nivå av framflyttning. Om du någonsin vill få någon dam som lockas till dig, bör du först kunna släppa alla som skyndar på naturen.
Vi vill alltid bli fysiska, ta tag i den, flytta den, gör det omedelbart, jag vet. Men vi måste lära oss att ta det lugnt, om vi måste göra det

Föreställ dig hur ironiskt livet är. Om du vill att tjejen ska fortsätta jaga dig, måste du lära dig att säga nej till dem!

Lär dig att få henne att tänka att du skulle fånga henne, ge ursäkta och gå bort. ge henne intrycket att du kan röra henne, men inte nu, det är när du är redo. låt henne inte veta när du ska göra flytten.
Att låta en vacker tjej förutse ditt alla drag är väldigt ohälsosamt för alla förhållanden.
Det här är så lite jämfört med vad som kommer på “hur man lockar kvinnor”

Gå in i världen av Dave Anan

Lär dig rätt inställning som får heta tjejer som längtar efter dig

Få självsäkerhet

Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching