Tjejspel … Spelen kvinnor spelar i relationer

Tjejspel är enkla strategier och tekniker en vacker tjej förlorar i sitt dagliga liv när man arbetar med män … försöker lösa problem på sina egna sätt medan man hoppas på den bästa mannen i huset . Det kallas också “spel kvinnor spelar i relationer”.

En vacker tjej hoppas att umgås med den bästa mannen runt; hon vill inte ha det näst bästa, hon vill ha det bästa eller inget annat. Har du väntat i timmar på en restaurang innan och den vackra tjejen du skulle träffas kallas och avbokas?

kanske hon berättade att hon var upptagen … fixar naglarna eller lite sparsam ursäkt (de har alltid lama ursäkter) Jag är vänner med mycket tjej och jag har sett dem lova att umgås med så många killar på samma timme och slutar upp ser en eller ingen av dem. Jag märker alltid hur dessa killar reagerar. De kommer att ringa tillbaka, skrika arg på telefonen, skada, lova att aldrig ringa igen, då några minuter senare börjar de be om ursäkt.

Jag har varit där förut och jag vet att det är väldigt frustrerande men det var innan jag tänkte att de bara var tjejspel.

Imagine väntar på en restaurang i flera timmar utan att se ganska chick, och hon fortsätter att säga “Jag är på väg” varje gång du ringer. .. De är alla spel som kvinnor spelar i relationer. Kanske sa hon till och med att hon var på väg innan du lämnade ditt hus, och du har nog tillbringat nära två timmar att vänta och hon upprepar fortfarande samma sak.

Jag vet. Kanske slutade hon inte ens träffa dig som aggreed. “Varför allt detta skräp?”, Kanske du vill fråga. Varför inte bara säga “jag kan inte göra det” i stället för att sätta dig igenom sådana stressiga situationer … sträcker din aptit och bara kallar det en bluff? Dessa tjejer gör saken värre genom att posera tufft som vad de gjorde var rätt, att få killar att enkelt byta tillbaka till det ursäktande humöret. Det här är alla tjejspel och vi ska ta itu med det.

Du undrar varför hon fortsätter att göra det.

Kvinnor verkar inte sluta leka förhållande och datingspel. Du kan backa ut, det är det enklaste att göra, eller du kan gå runt den. Nästan alla ena av de vackra tjejerna vet hur man spelar tjejspel och många av dem spelar den med så stor passion och njutning. Det verkar som om de bara är ute för att frustrera de fina killarna. Frågan är varför fortsätter de att göra det? Även när vi klagar och skriker, verkar det intensifiera sina ansträngningar. Vi tar till exempel du är en vacker tjej med över hundra män på din lista, hur vet du vilken är bäst? Får du läggas av dem alla?

Förmodligen att upptäcka den bästa musiken? Eller skriver du ner sina namn på en bit papper och spelar upp den lyckligast med en lotto-maskin? Flickespel är en trend som kommer att dö hårt. Det är helt enkelt deras enda sätt att sortera killarna, gå för det bästa. De tror alltid att om de vrider försöket av killarna lite, kommer de starka att stå och prata medan de svaga kommer att gråta och klaga. Det skulle nog inte vara ” Det är inte en bättre separationsteknik.

Vem vet att en människas sanna värd är fastställd när hans tålamod är testat. Jag sa att en vacker tjej kan upptäcka osäkerhet hos en kille en kilometer bort. De kan skilja de självsäkrana från den rädda på mindre än en minut av första kontakten.

Det finns flera spel som kvinnor spelar och det finns många sätt att de vrider sina tjejspel.

Vad gör du när en kvinna dyker upp två timmar sen för en dejt? Låt oss säga att du ringde henne innan du lämnade ditt hus och hon sa att hon var på väg, då en timme senare var hon fortfarande på väg. Du var verkligen desperat, hoppades och bad för att se henne.

Du kanske inte kan hantera det om hon aldrig visade upp. Du kände som att gå hem, då tänkte du på dig själv, “Vad händer om hon dyker upp två minuter efter att jag lämnat?” Sedan tog du ytterligare trettio minuter, dricksvatten och tittar på tv, som troligen kastar jordnötter i luften. Sedan två timmar senare, “Varför kan hon inte bara vara här?” Soliloquized du.

Du hämtade din telefon, ringde upp sitt nummer och hängde sedan innan det började ringa. du vill bara inte låta desperat eller säga vad du kanske senare ångrar. Säg att du har känt lite självkontroll. låt oss säga att du vet lite om tjejen spel eller du vet rätt inställning.

“Det här är den enda kvinnan jag verkligen hade en sak till, varför kan hon inte bara klippa ut dessa tjejspel? Jag önskar att hon bara kunde se mitt hjärta och vet att jag menar bra för henne. ” Då fortsatte du med att gå, “varför behandlar hon mig så här, om hon aldrig kom upp?” – Då skulle du ha spenderat din dag på att vänta på ingenting, du undrade om du förlorar det och då såg du någon som såg ut som henne, långt borta … utanför byggnaden … över vägen … är hon kommer! Gud! Hon är vacker, “ja, det är värt att vänta” du avslutade. Hon gick in, du tänkte på alla möjliga sätt att rensa skenan av animositet som ströms över ditt ansikte och lyckades skjuta ut ett leende … som allt är bra.

Hon hälsade dig, du loggade igen och echoed en “hur är det” .

Hon sa braoch sa till dig hur hon bara hade tio minuter att spendera eftersom hon hoppades att hon skulle se sin mormor i de närmaste trettio minuterna. Glöm det här är problem – det här är tjejspel, det här är spelen kvinnor spelar. Du försökte allt du kunde för att göra henne stanna men hon verkar som den starka typen, som tjejerna av metallkänslor. Låt mig berätta vad jag skulle göra i en sådan situation.

Först jag vet att det finns otaliga vackra tjejer som roaming på gatorna, så jag skulle inte klaga, jag skulle inte ens vänta på en ny tjej i mer än trettio minuter. Som en riktig man förstår jag tjejspel, jag knappast utsätts för sådana situationer. De flesta gånger hoppas vi bara imponera på en tjej och hamna som en wussyLåt mig berätta vad jag ska göra … Jag kommer att gå hem innan hon kommer fram. För det mesta anländer de framför mig, börjar ringa innan jag dyker upp som en tuff kille. Det är absolut inget fel med killar som spelar tufft, eller svårt att få, det förbättrar bara ditt spel. Om tjejerna är fria att spela sina tjejspel så spelar det svårt att få inte vara i ordning. Jag skulle skicka ett textmeddelande till henne efter att ha väntat på som trettio minuter, det är på en bra dag som säger “Hej Jane, jag har ett annat möte med mina killar för allvarliga roliga, eftersom du inte kunde göra det efter trettio minuter kommer jag att se dig en annan dag, ha en härlig … “Denna mening tyder på att hon inte är din” allvarliga kul “.

Det föreslår att du är väldigt upptagen men bara skapat tid för att se henne och hon förstörde. Nu sa jag aldrig att det är illa att vänta på två timmar eller till och med dagar för en fin tjej, det fungerade för några killar och vem vet; du kan sluta vinna henne över.

Denna mening säger också att hon har möjlighet att träffa dig igen på en lugnare mark, där hon inte skulle troligtvis vilja röra upp saker.

Du tänker nog på dig, vad händer om hon går bort eller om hon känner sig dålig att du inte kunde vara där för henne, om hon aldrig talade med dig igen? När man arbetar med kvinnor betalar det sig att släppa det idag att spillas in i nästa dag. Om du gjorde ett drag idag och hon sa nej, ha tålamod, låtsas som att du inte vill ha det idag … inte bråttom. Det gör hennes jobb svårt att komma till dig, någon gång skulle hon komma till dig med allt hon har. Sannheten är att jag har försökt denna teknik över en miljon gånger och mer än nittio procent av tiden fungerade det.

Okej, vad sägs om de få som aldrig fungerat? Tanken är att du ska spela det tufft, stå fast och titta på reserverat som om du har kontrollen och veta att det finns flickor utanför att vänta på att en riktig kille ska komma och ta dem “Om man säger nej, ska jag försöka den andra, inte stå upp och förvänta mig att någon har synd om mig, inte att vädja och gråta och sedan krypa tillbaka till min” Jag kan inte lyckas med kvinnans skal “. När du lär dig att täcka din mark, blir damerna allvarliga. De börjar se dig som en sällsynt råvara. Jag lovar att hon inte skulle gå, hon skulle hellre bli beredd på nästa dag.

Men vad händer om hon slutar välja mina samtal?

Tja, det är bättre för en dam att peka på dig och säga “Jag känner den killen, han är en hård och arrogant typ” än för henne att säga “Jag känner den killen, han borrade mig nästan i helvete innan jag dumpade honom. “Vänta, Detta är en av de mest besökta sidorna på vår sida, om hur kvinnor testar män och hur du alltid kan vara ansvarig. Här är en artikel om Wonder Girls, har du blivit biten före? – Wonder Girls och Spel Kvinnor Spela i RelationerPhone Spel – Se varför en tjej inte skulle välja dina samtal eller svara på dina meddelanden Ladda ner kraftfulla gratis dating-e-böcker här! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svarSkriva på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching