Få tillbaka ex … Hur man får ex-flickvän tillbaka

ela processen att komma tillbaka tillsammans med en ex gör det ofta att vi känner oss överväldigade. Har du försökt att komma tillbaka med en ex-flickvän före och det verkade nästan omöjligt? Du älskar verkligen henne, men hon verkar inte få den.

Var god, om du kan följa den här detaljerade planen så kan du få tillbaka din ex-flickvän. Det finns många eller orsaker som kan utlösa en uppbrott. En flicka kan lämna sin pojkvän om hon upptäcker en förändring i sin attityd och det allmänna beteendet, hans smak för nästan alla andra kvinnor. När han inte har något hänsyn till henne, blir beroende av att få full, allt kokar ner för att uppnå en fel attityd. På det här steget vill hon verkligen inte lämna, men hon beror på människans ogynnsamma karaktär. I sådana fall finns det en chans att få henne tillbaka. Om du befinner dig i en sådan situation kan du få henne tillbaka utan att krypa på knäna, även om hon fångade dig i akten.

Att gå tillbaka med en älskare eller komma över en uppbrott är inte alltid ett lätt äventyr. Det kräver en linjär princip och precision. Notera, du skulle definitivt inte få henne att springa tillbaka till dig när du gör det första samtalet, det kan ta tid. Faktum är att det skulle ta lite tid. Så det bästa sättet att flytta är att bryta upp ditt tillvägagångssätt. Framåt – tillbaka framåt … Du kan börja med att bara ringa och fråga efter henne, fråga hur hon gör och notera sitt svar.

Om hon fortfarande röker, ring tillbaka om två dagar.

Okej, hon lämnade på grund av grabben attityd men djupt ner i hennes hjärta, hon skulle verkligen vilja komma tillbaka men bara till en förändrad person.Så du behöver bara visa upp en ny version av dig själv för att få henne tillbaka. En stark, självsäker, mer mogen du. Håll kontakten, som varannan dag tills hon är lugn nog att se dig. Ge henne ditt ord så att du kommer att hålla fast vid henne. Lär dig sedan att behålla det. Spendera inte tjugoåtta minuter på telefonen att gråta och tigga. Kom ihåg att hon bara skulle komma tillbaka till en ny och byta dig. Det finns situationer som är nästan irreversibla, som när hon redan är med en annan man. Personligen skulle jag inte springa efter någon tjej som lämnade mig för en annan man, men jag är ännu att hitta en tjej som skulle ge mig sådan svårighetsgrad. men om hon är värd det är det okej att försöka.

Det är inte lätt att få tillbaka en ex i en sådan situation men man kan försöka på avstånd, eftersom det är det enda sättet att göra det. Du skulle inte vilja konfrontera den nya killen, han är definitivt inte ditt problem. Hänga ut med andra tjejer om du kan. Gör det där hon ser dig om det är möjligt.

Det finns något som händer med människor när de ser ett annat sittande på sin förmodade position. Det får dem ofta till att återkomma. Om hon närmar dig dig hälsar du henne på ett roligt sätt, som om du inte känner någon smärta alls. Om du verkligen vill få henne tillbaka, ring inte henne. Det finns en åttio procent sannolikhet att hon skulle ringa dig. Och när hon äntligen inte låter, låter det inte som ett brutet hjärta, som att du är sönderdelad.

Bli tjock, bli säker på din konversation, berätta alltid för henne att hon är borta, trots att hon är borta och att du inte känner någon smärta.

För att få tillbaka en ex-flickvän behöver man göra en komplett personlighet. Aldrig klaga eller fråga varför hon lämnade, bli inte avundsjuk och fråga varför hon gick ut med den andra killen. Kom ihåg att du försöker presentera en sötare du, inte den klagande, klagande, gråtande typen. I livet är det ofta inte lätt om du vill få tillbaka en ex, få en ny flickvän, oavsett om du vill bygga ett hus eller helt enkelt hyra ett hem; Det finns alltid kraft applicerat.

Alltid lite försök och fel, tålamod, uthållighet och mycket mer. Men männen bör lära sig att stå upp och ta ansvar. När en kille förlorar sin flickvän, kan han hoppa på tåget och fånga mer, det är möjligt. Men några tjejer är inte värda att förlora, de är bättre för att hålla. Men om du har gjort misstaget, är det enda sättet att komma tillbaka Din ex-flickvän är att presentera en ny dig.

Det är sammanfattningen av hela processen för att få tillbaka en ex-flickvän – bli säker, ändra din attityd, sluta klaga och klaga och sedan flytta och hon kan vara på väg att komma tillbaka till det nya du. Se även dessa sidor att locka kvinnorGet rätt attitydBrobba problemSe spel spelen kvinnorLäsa Kraftfull Free Dating eBooks HereHey! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svarSkriva på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching