Hur datum Dina flickor Denna artikel handlar speciellt om hur man daterar söta tjejer

De flesta killar fastnar med en tjej som de verkligen inte känner sig lockade till. Här är de goda nyheterna. Du kan börja dansa vackra tjejer efter att ha läst den här artikeln. Läs om hur man frågar en vacker tjej med vildförtroende och slutar känna sig som en wus när en fin tjej visar sig. Under årens lopp kommer jag ihåg att sitta nära många vackra tjejer under mitt höga skolavläggande av examen och inte veta vad man ska säga eller hur man daterar söta tjejer.

Vid en tidpunkt tog jag mig nära en tjej och sa “hej” och hon vände sig om och jag förlorade min coola. Jag brukade vara i sådana situationer mycket tidigare, jag brukade verkligen ha problem med att dansa vackra tjejer, jag använde att känna sig som den udda killen i publiken. Men nu kan jag bara tänka på dessa ögonblick i efterhand, jag tror att jag har förbättrats drastiskt även om övergångsprocessen inte var lätt. Jag vill vara väldigt ärlig med dig här.

Först måste du verkligen sträva efter att ha vackra tjejer innan du kan faktiskt datera dem. Vid något tillfälle i mitt liv bestämde jag mig för att umgås med bara vackra tjejer (jag hoppas du vet att det finns olika definitioner på “PRETTY”, så tro inte bara att jag skriver en linje). Jag bestämde mig hittills bara vackra tjejer, tjejer som ser ut som att vara attraktiva för mig.

För tiden har jag alltid daterat tillgängliga tjejer i stället för de som jag verkligen önskat och här vill jag bara lära dig hur man får ett fantastiskt resultat med heta tjejer. Först, som jag nämnde i början måste du verkligen sträva efter att ha snygga tjejer innan du faktiskt kan dirigera dem. Och då måste du övertyga dig själv för att tro att du är värd att träffa någon tjej du valde. När du är klar med den teoretiska aspekten kan vi sedan flytta in i spelområdet.

Hur man frågar en vacker flicka Det finns en stor skillnad mellan vackra tjejer och alla andra tjejer.

Ärligt talat är det inte helt enkelt att träffa vackra tjejer. De får mycket uppmärksamhet från män, män som är mycket angelägna om att gå ut på ett datum med dem. Så oftast blir de bara förvirrade. Det finns enkla sätt att fråga en fin tjej och få henne att dyka upp. Jag sa först och främst att söta tjejer får massor av killar som är så ivriga att umgås med dem, så de måste väga dessa tonar av killar för att bestämma det bästa bland dem. Om du tänker på hur man frågar en vacker tjej , Jag rekommenderar den här artikeln – Det är heltäckande om hur man frågar en vacker tjejer, det är en av de mest besökta artiklarna på vår sida.

Läs om Spel Kvinnor Spela Vackra tjejer har olika sätt att testa och sikta männen de vill datera, Kvinnor spelar massor av spel i relationer så om du verkligen vill hitta dem effektivt behöver du förstå detta spel och växa tjock hud. Varför tror du att en vacker tjej skulle hålla dig att vänta på en restaurang i timmen och fortsätta säga “Jag är på på min väg, “några av dem skulle vara dristiga nog att ens kalla efter att du förmodligen har väntat i flera timmar och berättar att de inte känner att komma igen. Varför tror du att kvinnor testa män och varför spelar de alla dessa förhållningsspel?

Enkel! – Att bestämma den tuffaste killen i rummet.

De flesta killar fortsätter att söka alla dagar för snygga och enkla sätt att datera vackra tjejer. De fortsätter att leta efter korta knappar. Men fortsätter att försöka muta tjejer med gåvor och materiella saker bara för att få dem att bli kär. Som jag sa i början vill jag vara ärlig med dig. Jag har daterat många kvinnor i mitt liv, jag började läsa och lära om kvinnors psykologi från födseln. Jag kan säga auktoritativt att gåvor och saker inte får en tjej att bli kär, vacker tjej eller någon annan tjej för den delen , kan de bli lockade till dig eller fascinerad om dig, men det som verkligen blir en vacker tjej att falla Madly In Love är din nivå av mognad och förmåga.

Jag kan säga det på något annat sätt – du måste bli en riktig man om du vill hittills vackra tjejer. Jag sa att Hot Girls Test-män på olika sätt, att de spelar massor av relationsspel. Det spelar ingen roll vilken typ av tjej du är datering eller din modenhet, kvinnor kommer alltid att spela sina spel. Vad som verkligen är viktigt är hur du hanterar dessa spel och tester. Jag skulle förresten gå ut på en date med en vacker tjej och hon avbröt en minut till den aktuella tiden. Vad skulle jag göra? Falla ner och gråta eller klaga? Skulle det vara bra att be henne via telefon? Det här är en äkta mans attityd sparkar in. Jag skickade henne ett textmeddelande och klagade över hur jag alltid får skit från damer, nej!

(Det skulle förstöra allt) Jag gjorde inte det!

men jag skickade henne ett textmeddelande men inte direkt efter att jag fick sitt avbrott, sa jag “okej” jag tog det lätt och släppte samtalet. När du gör något så börjar den vackra tjejen undra varför du inte fick pissed eller grilla eller gråta, skulle hon undra om du har andra tjejer i åtanke. Så håll henne bara undrar. Okej, jag kanske inte kan gå igenom här med hur man hanterar ett caHär är en freaking underbar artikel om varför en vacker tjej skulle avbryta ett datum med dig och hur man hanterar ett avbrutet datum. Bottom line är att om du verkligen vill datera vackra tjejer, om du vill vara den som får de vackra som du behöver lära dig att vara en riktig man och du måste förbättra ditt självförtroende. Riktiga män klagar inte när en vacker tjej avbryter dem, de grillar inte eller klagar när hon säger nej, “De är lustiga och roliga och vet hur man startar en stimulerande konversation på några minuter.

Om du vill datera vackra tjejer, måste du vara en riktig man. Och det finns ingen annan plats i hela den stora världen som hjälper dig genom hela övergångsprocessen, från den lilla gråtande (klagande) pojken föddes vi till en äkta självsäker och mogen kille. Mer om Hur är det här, söta tjejer Här är en av de mest intressanta artiklarna på den här webbplatsen och i människans värld – Om hur man pratar med tjejer Den verkliga manens sätt – från hur man daterar vackra tjejer vet varför det är fel att imponera på en vacker tjej? Ta reda på nu! Ladda ner Kraftfulla Free Dating eBooks HereHey! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svarSkriva på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching