Hur man frågar henne …. Lär dig rätt sätt att be om ett datum

Han har antagligen blivit en vacker tjej i veckor och han kände att det verkligen är dags att fråga henne. Han vill be om ett datum men han vet inte hur man ska fråga, förmodligen inte rätt ord att använda. Jag ska prata om hur du ökar dina chanser, för att få henne att dyka upp. För det första finns det två typer av killar, “wussy” och “real guy”.

Vi tar ordet “wussy” för några personer som klättrar ändå upp stegen av framgångsrikt förhållande, vi alla var en gång här. Jag kommer att beskriva den möjliga karaktären hos en wussy och den av en riktig kille, prata om vad som saknas och vad som ska läggas till. Låt oss säga att den väskiga hänt på en vacker tjej, och nu är det dags att fråga henne.

Han ringde på torsdagen och sa “hej kärlek, hur mår du? Hur är dina föräldrar och alla? Jag saknade verkligen dig!” Jag bara missade dig! vill veta om du kan se mig på söndag eftermiddag, på cafeterian, jag vill att vi ska prata om saker, kan du göra det? “

Jag ska försöka mitt bästa,” sa hon. Därefter fortsätter wussy, han har ingen bestämd tid, så frågar han vilken tid hon skulle vara mindre upptagen. “Jag vet inte” svarade hon antagligen. Då börjar wussy tigga “snälla inte besviken, jag kan inte vänta med att se ditt ansikte igen, jag såg dig ens i min dröm, jag vill att vi verkligen ska gå en lång väg.”

Sedan hänger han äntligen upp och kycklingen börjar tänka: “Han såg mig i sin dröm, han bad, jag är verkligen bättre än han.” Jag letar efter en tuff kille, inte någon tiggare!

“Tänkte hon själv. “Måste jag gå, om det inte finns något bättre alternativ, låt mig bara kolla ut honom,” slutade hon äntligen. Nu pratar vi om en vacker dam här, som förmodligen har många beundrare och till och med anhängare, det är en dåligt sätt att fråga henne. Om du lät som killen ovan borde du bättre sätta på ditt sökljus igen och fortsätta titta eller bli renoverad och försök igen. Det skulle definitivt uppstå ett bättre alternativ. Jag mötte en gång en vacker tjej på gata, jag promenerade och pratade med henne när en kvinna kallade sitt “söta hjärta”, senare när jag frågade hennes namn sa hon “sött hjärta”, en wussy skulle ha tagit det och förmodligen förbättrats på det genom att säga som “okej, jag ska spara ditt nummer med mitt söta hjärta. “Men jag sa” titta, jag vill ha ditt riktiga namn för att jag inte känner dig och du kan inte vara mitt ljuva hjärta än, “gissa vad hon sa till mig, hennes namn, gav mig hennes nummer och vi gick väldigt långt.

En wussy har alltid bråttom för att ta alla in, kom alltid i skynda för att fråga henne, men den riktiga killen tar sin tid. En “trevlig kille” tror att komplimanger till en vacker tjej antagligen ökar hans chanser att gå vidare, men omvänden är ofta fallet, det skulle få honom att bli jilted. Nu antar du att du verkligen vill vet hur man frågar henne, det här är det Låt mig relatera historien om en riktig kille, så här frågar en riktig kille om ett datum, “Hello Jane”.

Nu är den riktiga killen förnuftig för att komma ihåg hennes riktiga namn, men definitivt inte bråttom för att få henne in, för att kalla hennes husdjur namn, söta namn förmodligen för att han fortfarande måste kontrollera henne innan hon accepterar henne, det är konceptet, idén, tanken.

Du vill se till att de är bäst innan du accepterar dem, trots hennes skönhet och höjder, vill du fortfarande kontrollera om hon är OK.

Fortsätt “Hej Jane, jag skulle vara mindre upptagen med 2:00 o n Söndag, jag vill att du ska flyga över till mitt hus, vi kan göra lite mogna att prata. “Saker som detta bär med sig, mycket mysterium! Det är det bästa sättet att be om ett datum. Det är det bästa sättet att fråga henne. ingenting ger en tjej till hennes fötter som mysterium, uppmaningen att veta vad han har i åtanke att känna vad han menade med “mogen talande”, kommer han att hoppa på mig för att sluka mig?

Kanske menade han inte det “Äldre talar,” kanske han pratar om att bara ha det bra och skrattar, tjejen tycker att det skulle vara bra. Okej, du fick henne att tänka, nästan förvirrad, vackra tjejer vill följa folk som de är förvirrade om. Du använde lite försiktigt “kommando” – “Jag vill att du ska flyga över” Du bad inte, det är jättebra!

Du gjorde det som att du ska skapa det roliga och be henne att ta en sipp. få världen att leka, medan den wussy tror att kvinnan gör sitt världsspill. Det här är ett bra sätt att fråga henne. Sättet du placerar dig själv kan sköta eller dra hennes attraktiva nivå för dig, som jag sa tidigt när du förstår, är nyckelordet som gör att kvinnor blir kär, när du förstår nyckelprinciperna kan du infoga dem i nästan vilken situation som helst . Tanken är att göra samtalet så snabbt och så tjockt som möjligt, gör varje ord meningsfullt och ansvarsfullt.

Det finns flera andra sätt att du kan fråga henne om ett datum, försök att få nyckelprinciperna och använd dina egna ord. Se den här relaterade sidan om varför hon inte skulle välja dina samtal och svara på dina textmeddelanden – se varför kvinnor avbryter datum och hur man vänd dem runt. Hämta fler tips om hur man frågar en kvinna – AttityCheck ut fördelar och nackdelar med att köpa gåvor och spendera merDownloadKraftfulla Free Dating eBooks HereHey! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svarSkriva på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching