Giving dating råd handlar om att ge många tips som många människor skulle tro är sunt förnuft

Men läs igenom dessa tips och se hur många människor faktiskt använder sin sunt förnuft när de går på ett första datum. Till tiden. Det är väldigt irriterande att behöva vänta på någon, speciellt om du inte känner till personen du väntar på. Du kommer att se dig omkring och undra om personen redan har vänt sig upp eller sämre, har lämnat utan att ens träffa dig.

Låt ditt datum veta att du är försenad så snart som möjligt och ber om ursäkt när du anländer. Om du måste avbryta datumet, ring dem i god tid och ordna datumet igen. Behaga dig själv och slappna av. Människor kommer att se igenom det när du lägger på en handling och du kommer säkert att förstöra dina chanser med ditt datum. Om du är bekväm, kommer atmosfären runt dig att känna dig bekvämare och ditt datum kommer att känna dig bättre.

Det här ljudet blir enklare än det är, de flesta kommer vara osäkra på en del av deras varelse. Men om du kommer ihåg att de flesta har den känslan, tio-till-en, så är den person som är motsatt dig samma. Tänk på tillfället. Klä för att imponera men skrämma inte dem. De har redan varit intresserade av dig; så vänd dig inte upp som någon annan.

Titta bra, men känn dig bekväm.

Anlita alltid väl preparerade och ta hänsyn till detta när du ordnar datumet. Rusa till ett möte från jobbet är alla heta och disheveled inte det bästa sättet att börja. Men om det inte finns något annat sätt, fräscha upp innan du träffas och “ta andan”. Ta några minuter att lugna dig, komponera dig och slappna av innan du närmar dig ditt datum. Det kommer att vara väl värt det. Ge ditt datum ett komplimang och menar det.

Det finns inget värre än att få en komplimang när du vet att det inte är meningen. Säg något så att de ser bättre ut i det verkliga livet än på fotot (som det är normalt fallet ändå). Är artig och visa artighet. Försök inte att förolämpa personer med sjuka kommentarer eller otåligt beteende. Visa respekt för och till ditt datum och behandla ditt datum som du skulle vilja bli behandlad. Om du är rökare frågar ditt datum om det är ok att röka och inte blåsa rök i ansiktet.

Visa intresse för konversationen. För att göra det kan du försöka skapa ett gemensamt intresse tidigt, så du kan båda prata med lika entusiasm om det t.ex. ett land du har både besökt, favoritfilmer eller en hobby. Var entusiastisk och positiv.

Försök att vara en bra lyssnare. Om du lyssnar noga är det mycket lättare att hjälpa samtalet när du försöker ta reda på vad du ska säga när den andra pratar. Lyssna bara och samtalet kommer att flöda. Fråga inte för många personliga frågor eftersom detta kommer att stöta på som en förhör och kommer att få ditt datum att känna som om de är i en arbetsintervju.

Om du inte pratar om dig själv för mycket. Skäm bort inte kvällen genom att gå över alla dina ex partner, förlorade kärlek eller döda husdjur. Det blir snart tråkigt och ditt datum kommer att tro att du bara letar efter en axel att gråta på. Ställ frågor om dem och prata om dig själv när det är relevant. De kommer att hitta dig mycket mer intressant om du visar intresse för dem. Och föreslå inte äktenskap eller barn! Det måste vara ett samtalstopp.

Visa positivt kroppsspråk. Håll en öppen hållning och sitta upp rätt i stället för slouched eller hunched.

Titta på ditt datum i ögat när du berättar en historia och lyssnar uppmärksamt. Smile när det är lämpligt. Om du sitter tillbaka med dina armar korsade och en uttråkad titt på ditt ansikte (kanske när du inte ens menar att göra det!), Kommer natten inte vara en njutning.

Välj din mat med omsorg. Välj inte något du aldrig har ätit förut. Om du inte gillar det och måste lämna hälften kommer det inte att göra ett bra intryck. Välj inte något som ditt datum kanske inte godkänner, som sniglar eller lever. Frågar också före mötet om ditt datum är vegetarian.

Du kanske vill välja din meny med mer omsorg. Försök och välj något som har en rimlig neutral smak. Vitlöksvamp och Curry Vindaloo är kanske inte det bästa valet såvida inte ditt datum går in. Spenat och revben kan också vara tvivelaktiga val.

Innan du ordnar en restaurang, fråga ditt datum om hans / hennes preferenser. Om du är tvungen, välj en restaurang med en blandad meny. Ät inte för fort och äta inte med din mun öppna. Om du delar sidrätterna, fråga innan du polerar bort potatiserna eller vaniljsprodukterna. Töm aldrig dig helt. Gå inte till en “Allt du kan äta” för ditt första datum. Det kan vara för frestande att få en annan runda och mat kan ta över från det faktiska ämnet på kvällen: ditt datum.

Se till att din mobiltelefon är avstängd. Ingenting är mer irriterande än att behöva vänta på att någon avslutar ett telefonsamtal innan du kan fortsätta samtalet. Det verkar som om ditt telefonsamtal är viktigare än samtalet med personen framför dig. Om du väntar på ett viktigt telefonsamtal, förklara för ditt datum varför du har bytt telefon och växlaavstängning så snart du har fått det samtalet.Be pålitlig. Om du säger att du skulle ringa, ring.