Hur ber om ursäkt till en tjej … Ska jag be om ursäkt till min flickvän ??

Här är hur du ber om ursäkt till din flickvän när du går emot reglerna – den verkliga manens väg. Behöver du ens säga att jag är ledsen? historien har det att uttrycket “Jag är ledsen” spårar en plötslig ökning av kemisk reaktion hos kvinnor, det får dem att känna sig accepterade och omhändertagna, det får dem att känna att du tar dem tillsammans.

Okej, ska vi be om ursäkt? Ska jag säga att jag är ledsen ??

Gör det bara gärna eller är det något annat? Vad gör uttrycket “Jag är ledsen” för kvinnor också? OK, jag ber om ursäkt, men jag ber om ursäkt på ett mycket enkelt sätt. Utan associerande gråt och gråt och de många sms-meddelanden som aldrig svarade på, gör det enkelt att säga att jag är ledsen utan alla medföljande problem. När du går emot reglerna förväntar jag mig att du säger “Jag är verkligen ledsen” och det skulle räcka. Kvinnor förväntar dig att bevisa att du verkligen menar det när du säger det och självklart skulle hon inte hoppa direkt i dina armar när du ber om ursäkt, hon skulle behöva lite utrymme, så ge henne det.

Ge henne SpaceGive hennes utrymme och gå i pension till din egen miljö. När du ber om ursäkt för den riktiga mannen, blir kvinnor mer benägna att förlåta och komma tillbaka till dig. Så många killar skulle berätta att det är ganska fel att be om ursäkt till din flickvän men jag skulle alltid sparka mot det, inte när du verkligen vill bygga ett förhållande. Nu är det enkla budskapet här hur du kan be om ursäkt till din flickvän när du är fel utan att kasta sand på dig själv.

Om du verkligen vill stå som en riktig man och köra ett smidigt förhållande som förmodligen skulle leda till så många saker du behöver bete sig som en man. Det enkla budskapet är att du måste vara riktigt redo att bygga ett förhållande om du vill har en.

Och har du hört talas om den rätta attityden som får kvinnor att klistra på dig hela året. Allt vi gör i ett förhållande, tolkar kvinnor det på egen väg. Hur du pratar i telefon, hur många timmar du spenderar med henne, hur du behandlar henne och då hur du ber om ursäkt, tolkar kvinnor dem på egen väg. Det spelar ingen roll om du är trevlig att göra henne glad, när du blir för snygg skulle du verkligen se ut som en annan wobby som försöker beställa henne genom att erbjuda billiga tjänster. Det är bra att ringa din flickvän och när du ringer en eller två gånger om dagen eller åtminstone sagt någonting rimligt. du är den riktiga mannen men när du ringer tio gånger om dagen vänder du dig till en annan wimp.

De berättar hur de vill höra dig säga att de är vackra och berätta för dem hur mycket du älskar dem och alla de låtar som låter söta att dem men när du överdriver det skulle hon börja titta på ett annat sätt. kvinnor har ett sätt att testa män Ibland kan du bara inte ta reda på varför hon aldrig återvände alla dina samtal, men du ber om ursäkt och skickat flera textmeddelanden.

Ja, hon är förolämpad, hon är arg och du måste säga “Jag är ledsen” och hur gör du det? Enkelt, ring henne och ber om ursäkt eller skicka ett enkelt SMS, det är hur man ber om ursäkt.

Hej choklad, jag är verkligen ledsen Jag sa, hon skulle definitivt spela svårt att få, ge henne utrymme och gå i pension till ditt eget utrymme, ringa tillbaka om en dag eller två. Inte kasta dig borta från klippan, ingen gråt, ingen skrik och hon skulle förstå att du gjorde det i en manligt sätt. Som jag sa, läser kvinnor oss varje steg på sättet som det kan vara som du ber om ursäkt för det som skulle göra henne av med. Sköna damer hade ofta blivit avstängda av några mer spännande ursäkter och du får aldrig se det komma.

ber om ursäkt, hur man säger “Jag är ledsen” utan att se ut som en wobby, utan att tyckas desperat – som om du skulle dö om hon lämnar. Visste du att en vacker tjej skulle lämna dig om du sa att du skulle dö om hon lämnar. Jag förväntar mig inte att du går försiktigt när du arbetar med kvinnor eller agerar strikt för att undvika misstag men jag förväntar dig att du inte o ta ansvar och vara huvudet på relationen Jag förväntar mig att du tar ansvar men inte tar upp alla sina räkningar.

Personligen spenderar jag inte mycket och de vill alltid vara med mig i stället för den kille som vill köpa dem över.

Kvinnor håller sig med tuffa killar och de behöver inte slå dig med en släthammare för att ta reda på hur tuff du är, de behöver inte kasta bort klippan och se om du skulle krossa, de gör det ta reda på hur hård du är genom att spela deras många datingspel och jag sa att kvinnor testar killar omedvetet, varje steg du gör tolkas i deras eget sätt, när du ringer tjugo gånger på en dag och när du ringer en eller två gånger när du ber om ursäkt med tårar som barnet som hade sin boll stulen eller när du ber om ursäkt för den riktiga manens sätt tolkar kvinnor det men de vill.

Återgå till Hur man sparar ditt förhållande – Från hur man ApologiseDownload Kraftfulla Free Dating eBooks HereHey! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svarSkriva på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching