10 sätt att skapa ett starkt, intimt förhållande

“Vi kommer att älska inte genom att hitta en perfekt person, utan genom att lära oss att se en ofullkomlig person perfekt.” – ~ Sam Keen

Innan jag gifte mig med min underbara make, daterade jag många män. Under de flesta av mina 20-tal (och även mina tidiga 30-tal) hade jag en perfekt fe-ideal för vilken romantisk kärlek var, förmodligen för att jag var en skådespelerska och älskat drama då.

Det tog år för mig att inse ett förhållande är inte en romantikfilm.

Vid något tillfälle i våra liv kan vi tro att kärleken ska vara som den typ av romantik vi ser uteställd i filmer, tv och romaner.

Av någon anledning trodde jag alltid att mina romantiska relationer var mindre om jag inte upplevde denna typ av sagaförhållande. Kanske är det därför jag höll möte grodor.

Ibland köpte jag in i tron ​​att om jag hade ett förhållande till den perfekta prinsen så skulle alla vara bra i mitt liv. Jag tänkte, nu ska jag vara säker för alltid.

I själva verket giftade jag mig med en prins – men en prins som också är mänsklig, som har fel och problem som alla, oavsett hur underbart han är.

Vid en tid växte jag upp och lärde mig att släppa den galna metaforen av romantisk kärlek för att hitta sann lycka. Ja, jag var besviken över att inse att riddaren rider genom natten för att rädda damnen i nöd är en misslyckande. Det är en bummer.