Flirtande tips för män … Flirtationstekniker

Flirta tips för män … en killar guide till att flirta med kvinnor, gör det framgångsrikt för att bygga en stenig solid relation istället för att bara vara vänner med en het tjej i flera åldrar.

Detta inlägg berodde på en annan artikel om hur man får kvinnor att bli kär
Så vad är flirting? Det kan helt enkelt definieras som att överskrida en gräns eller korsa linjen, och ändå accepteras.

Det är ett indirekt sätt att förmedla din ambition eller förhandla om någonting bättre än att bara vara vänner i alla åldrar

Du kan bara inte gå upp till en tjej och berätta att du inte bara vill vara vänner med henne längre eller att du vill byta till att vara hennes pojkvän

Denna teknik har aldrig fungerat tidigare och skulle inte troligen börja med dig … ledsen! därav födelsen av flirten för män

Jag hör upprepade gånger berättelserna om killar som är vänner med en söt men vill byta över. Nyligen fick jag den här frågan från en kille:

Jag har varit vänner med den här tjejen i flera månader, och varje gång jag pratar om att gå ut eller försöka komma nära, påminner hon mig om att vi bara är vänner och ingenting mer. Nyligen blir det svårare, och jag blir mer lockad till henne om dagen.

Hur ändrar jag detta? Jag menar, jag vill att hon ska vara min flickvän, och jag undrar om det är möjligt. Snälla hjälp!

Det finns flera andra frågor som liknar detta, och man undrar hur man kommer närmare i sina relationer.
Vad är då kärnan i flirta?

Flirtation indirekt säger en tjej att du inte bara är vän med henne. Vi ska titta på detta från två vinklar: dåliga flörtsvanor och användbara, bra flirtande tips för män. Om du går in på en ny tjej eller går ut på ett första datum och börja med att fråga om sina föräldrar, syskon, studier och andra lama frågor var femte minut och nicka sedan huvudet medan hon pratar i nästa minut som en jobbintervju,

Det blir snabbt tråkigt och får dig att se ut som en trevlig kille. Att visa sig som en trevlig kille i början av ett förhållande gör att du är en trevlig kille för resten av relationen.
Personligen tycker jag att det är tråkigt att helt enkelt vara vänner med en het tjej, som du ser allt utan att någonsin komma närmare än det Vad mer kan en man ta? Det här är hungersnöden i förklädnad, och det kan ordentligt inverteras, om du lär dig kommunikationsstilen och den attityd som fungerar.

Några av de första flirtande tipsen för män: back off the nice-guy attityd och bli lite kåta. Sluta ge henne komplimanger och visa att du har lite tid för henne. Attraktionstekniker fungerar överallt där de tillämpas, och ditt huvudsyfte är att göra henne tilltalad för dig. på en gut-nivå slags attraktion, och vilken typ som får henne att göra allt för att komma till dig.

Det fungerar när du trycker på knappen, och du kan till exempel göra ett roligt skämt med henne på ett sätt som tyder på att hon inte gjorde något bra.

Så varför vill hon inte att du ska röra henne? Hon tycker att du inte kan ta den, eftersom du verkar så glad när hon bara säger “hej”. Du agerar ok med allt hon gör, och du är alltid nöjd med vad du får.
Det får henne att känna sig fulländad, och det är slutet på det. Tjejer slutar ge när du handlar nöjda, och denna punkt måste förstås.

Gå för vad du vill ha

Det här är Flirting Tips for Men: Om du vill ta kontroll, vill börja bli flickor och vill att hon ska ge mer, så uppför dig inte som att du är bra med vad hon redan ger. Det är därför dåliga pojkar slår det medan de trevliga killarna inte är. De berättar tjejer att de inte räcker, och de får dem att känna detsamma är sant, då tjejerna är tvungna att ge mer.

  • Andra relaterade sidor
  • Mer om Flirtaing Tips för män – Facebook Dating … Har du provat det?
  • Super-Charge Your Confidence – Förtroendeuppbyggnadstips
  • Girls of Metal … Hur får man och datum dem
  • Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
  • Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
  • Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching