Tjejer Tips för Dating Oerfaren Killar Tjejer Tips för Dating Oerfaren Killeby Dave Anan (London)

Hur man är oerfarna killar? vackra tjejer tycker det är svårt att blanda med en oerfaren kille, jag måste erkänna att det är svårt att träffa clueless killar, de vill att du ska jaga och hoppas du kysser dem utan att fråga, ibland ville du bara att de kysste dig men de gjorde aldrig. De bara stirra som tjurar förlorade i skogen. med sin nästan dumma attityd, men de flesta är väldigt snygga, bara att de vet väldigt lite om hur man hotar en vacker tjej. Du vill ändra några saker om dem, men du har inte gjort just det, du vet inte ens var du ska börja, jag kan relatera. Situationen kan vara så irriterande men det kan hanteras.

här är fem heta tips för att dansa oerfarna killar

1. Lär dig att kommunicera … ta det på, Låt oss komma på samma sida här … Om du älskar killen är det bara att coacha honom eller motivera honom, några killar är bara clueless och du gör det inte behöver dike honom för att han bara inte har gjort det rätt. prata med honom, ok jag vet att du inte bara går upp till honom och säger “kyss mig” men det skulle ju inte vara absurt. Flickor vill att killarna alltid ska dra avtryckaren.

2. Bevara honom att du älskar honom, de flesta killar som verkar oerfarna är helt enkelt osäkra … de är rädda att du skulle lämna om de sa fel sak eller gjorde fel rörelse så att de var bekväma när nästa gång du pratar – hur? genom att inte agera konstigt om att bli arg plötsligt.

3. Närmare men inte för nära, många flickor handlar med killar med nollkunskap om hur man romantikerar en dam eller vad som verkligen gör kvinnor lyckliga. Om dina killar alltid är stumma och agerar väldigt lite – gör det första fainet, lär dig att pissa på det billiga, det är nära men inte för nära, det är en inbjudan till en kyss, eller stanna ännu bättre med käften.

4. Förför honom … dating oerfarna killar i ett förhållande innebär tillämpning av enkla steg som inte skulle passera dig som en hungrig tik … förförelse är en uppgift att locka människor med något de hungrar efter. det är en vanlig kombinationsruta inom dating.

Prata i hans högra öra, luta sig nära honom, gå sedan och sitta åt sidan.

5. Få honom svartsjuk … Om du träffar oerfarna killar och hoppas få honom att sitta upp, lär du att ta med en annan kille i bilden. Det finns flera problem om clueless killar. För att få ett personligt svar, fråga Dating Coach – Dating oerfarna GuysOne senaste tips för vackra tjejer som arbetar med clueless killar. – ge honom en länk till vår hemsida berätta för honom att du hittade en webbplats för killen, antingen via facebook-meddelande eller verbal kommunikation, webbplatsen är Klicka här för att skriva kommentarer. Gå in och skriv din egen sida! Det är lätt att göra.

Hur? Klicka bara här för att återvända till skillnaden. Ladda ner Kraftfulla Free Dating eBooks HereHey! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbart svarSkriva på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Förstärkt Relationship Coaching